понеділок, 17 травня 2021 р.

Буляники. Рецепт




📍 Приготування тіста.
Інгредієнти:
✅борошно 0,5 кг,
✅кисле молоко 1 скл,
✅ дрібка солі.
Просіяне борошно замісити на кислому молоці, посолити. Дати постояти не менше 30 хв. Тісто поділити на кульки, кожну тоненько розкачати, покласти начинку, загорнути косичкою краї і надати виробу округлої форми. Випікати в печі до готовності.
📍 Приготування начинки:
Інгредієнти:
✅картопля 1кг,
✅квашена капуста,
✅ цибуля 1шт, олія
Картоплю відварити і виколотити. Квашену капусту відварити. Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору. Все перемішати.
📍Приготування мачанки:
Інгредієнти:
✅домашня сметана0,5 л.,
✅домашній сир або бринза 0,5кг,
✅ цибуля 1шт.
Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору, додати сметану, протушити. В киплячу суміш поступово додавати сир і перемішувати до повного розчинення.
Смачного