Приготування тіста.
Інгредієнти:
борошно 0,5 кг,
кисле молоко 1 скл,
дрібка солі.
Просіяне борошно замісити на кислому молоці, посолити. Дати постояти не менше 30 хв. Тісто поділити на кульки, кожну тоненько розкачати, покласти начинку, загорнути косичкою краї і надати виробу округлої форми. Випікати в печі до готовності.
Приготування начинки:
Інгредієнти:
картопля 1кг,
квашена капуста,
цибуля 1шт, олія
Картоплю відварити і виколотити. Квашену капусту відварити. Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору. Все перемішати.
Приготування мачанки:
Інгредієнти:
домашня сметана0,5 л.,
домашній сир або бринза 0,5кг,
цибуля 1шт.
Обсмажити цибулю на олії до золотистого кольору, додати сметану, протушити. В киплячу суміш поступово додавати сир і перемішувати до повного розчинення.
Смачного